V-com HX1

V-com HX1V-Com HX1 er designet og udviklet til håndværker branchen. Radioen leveres med den nye, danske offentlige håndværker kanal, der gør at alle håndværkere nu har en fælles standard for kommunikation på landets byggepladser.

Håndværker radioen er ergonomisk udformet, hvilket gør at den ligger godt i hånden og er let at betjene. Det er med den nye HX1 mikrofon indbygget, at lyden sendes præcist og klart til modtager, hvor højtaleren udsender lyden med hele 500mW. V-Com HX1 kan høres i de mest støjfyldte miljøer, det er din sikkerhed for at du bliver hørt.

Formålet med den nye håndværkerradio er at skabe større sikkerhed på byggepladsen. Skulle uheldet være ude, har du med et IP-54 godkendt værktøj at gøre, der kan tåle ekstremt hård belastning i forhold til nutidens mobiltelefoner. Få hurtig kontakt med alle andre håndværkere, så assistancen kan nå langt hurtigere frem. Det er en kendsgerning, at minutter kan koste menneskeliv, og V-Com HX1 bliver din bedste ”ven”.

Forbedrer kommandogangen, og da tid er lig med penge, er det vigtigt at kunne kalde alle i sin gruppe med et tryk på en knap. Du har kontakt med alle andre brugere, der opererer på håndværkerkanalen på under 1 sek.

Undersøgelser viser, at der kan spares op mod 40 % i tid i forhold til, at der skal samles et helt team for at videregive informationer på gammeldags måde fra mund til mund. Med dette for øje vil investeringen af den nye V-Com HX1 håndværkerradio være dækket ind i løbet af meget kort tid.

Koordinering på tværs af arbejdsgrupper på byggepladsen vil være standard, da man opererer på samme kanal. Dette gør, at murere kan få fat i tømrere osv. V-Com HX1 har 25 forskellige kanaler indbygget, som gør det muligt at vælge, hvilken gruppe man vil føre samtaler på.


Relateret tilbehør

BP-17L Batteri BP-17L Batteri Läs mer
Varenr. 30331
BP-21L Batteri BP-21L Batteri Läs mer
Varenr. 30334
PRO-U600L PRO-U600L Läs mer
Varenr. 29158
PRO-SP480 PRO-SP480 Läs mer
Varenr. 29220

Produktsortiment